Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

AY...AY...AY...TΙΑΣ!

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα έχετε δει ή έστω ακούσει για την ανακάληψη του "Ράδιο Αρβύλα" για τον Γιώργο (όχι τον Γιωργάκη, τον Αυτιά!). Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, δείτε εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=VZy1TONHC0A&feature

Ένα ωραίο πρωινό λοιπόν, ο κύριος (pardon?) Γιώργος Αυτιάς αποφάσισε να πάρει live συνέντευξη από τον κύριο Ζορό. Την επόμενη, το ξαναπρόβαλλε, όχι ως μαγνητοσκότηση, αλλά... ως live! Έπιασε ψιλή κουβεντα με το video! Κι αν νομίζετε ότι αυτό είναι το άκρον άοτον της βλακείας, κάνετεμεγάλο λάθος! Ακολούθησε και δεύτερη μέρα video speaking! Ντεμέκ (εμ τι Σαλονικιά είμαι;) ότι μιλούσε με τον Ζοριάδη μας!
Πρόκειται πραγματικά για μια προσβολή στον χώρο της ελληνικής δημοσιογραφίας! Τώρα θα μου πείτε, της ελληνικής δημοσιογραφίας τόσα της κάνουνε, αυτό θα την προσβάλει; Δεν έχει σημασία! Σ' όσο άσχημη κατάσταση κι αν βρίσκεται, αυτό υπερβαίνει τα όρια! Μα να κορο'ι'δεύει τόσο κατάμουτρα τον κόσμο; Σ' ένα site (ο Jo να το κάνει!) λένε ότι το έκανε για πλάκα, κι κόσμος "τσίμπησε"! Οι πιθανότητες να είναι αλήθεια αυτό είναι λιγότερες απ' το να μην κλέψουν καθόλου το δημόσιο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ! Αλλά ακόμη κι αν ισχύει, τέτοιου είδους πράγματα μας δείχνουν τι "διαμάντια" κάνουμε δημοσιογράφους!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε με ανελέητα!